Подкрепа за идеалните цели и дейността на BlueLink.net

  • Младите и активни журналисти заслужават възможност да практикуват честна и независима журналистика в обществен интерес.
  • Активните хора могат да постигнат много, когато действат заедно.
  • Интернет е могъщ инструмент за свобода на словото, демокрация, опазване на природата и гражданско общество, и изобщо, за прилагане на европейските ценности и норми у нас.

 

Ако вярвате, че тези твърдения отговарят на истината, нека заедно ги осъществим! Направете дарение! Защото това са уставните ни цели, които се стремим да реализираме по изцяло нестопански начин, с безвъзмездна финансова подкрепа или целеви проекти, изпълнявани от фондация "БлуЛинк". 

Можете да дадете рамо на  действията на BlueLink.net като цяло или да подкрепите проекта, който харесвате като дарите сума в избран от Вас размер.

С всички дарители се сключват договори за дарение, съгласно българското законодателство.

За дарения над 2000 лв. се сключва индивидуално партньорско споразумение с дарителя и при нейно/негово желание, името му/й се вписва в списъка на спомосъществувателите и партньорите на BlueLink.net, а логото или друг промоционален банер - според предпочитанията на дарителя - се публикуват на заглавната страница на BlueLink.net за периода, през който се ползва дарението.

По силата на вътрешните правила на BlueLink.net, УС на фондация "БлуЛинк" си запазва правото да откаже дарение, ако няма достатъчна увереност, че то е направено добронамерено, не погазва законите, и не произлиза от физически или юридически лица, чиито цели и действия противоречат на ценностите и мисията на BlueLink.net.

BlueLink.net си запазва правото да  поиска подмяна на предоставените от дарителите визуални материали за публикуване в сайта, в случай, че съдържанието им противоречи на ценностите, eстетиката, мисията или уставните цели на БлуЛинк, както и на законодателството на ЕС.

 

За да направите дарение:

1. Изпратете съобщение до office [at] bluelink [dot] net за да Ви изпратим договор за подписване.

2. Наредете дарение:

  • чрез банков превод по сметката на Фондация "БлуЛинк" в ПроКредитБанк - България, номер BG30PRCB92301015164412;
  • чрез PayPal или ePay, кредитна или дебитна карта -  използвайте формуляр от стария сайт на BlueLink.net (отваря се в отделен прозорец); или
  • в брой, в счетоводството на фондация "БлуЛинк", с предваритела уговорка на тел. 0888 704661.

 

За контакти, свързани с дарения, финансова или друга подкрепа за дейността ни, пишете до адрес office <at> bluelink.net или позвънета на тел. 0888 704661.

Учредителите и екипът на BlueLink.net Ви благодарят за подкрепата и добронамереността към целите на организацията.


 

Сподели