04
Oct

Ще отпразнуваме настъпването на есента със свежи идеи и нови предложения за приготвяне на фермерска зимнина. Следващият курс “Фермерски лютеници и разядки” ще проведем съвместно с Фермерския фестивал „От нашата ферма – с любов за вас”. Наши гост-готвачи ще бъдат производители от пазара, продуктите ще дойдат директно от тях.

03
Oct

Неформална гражданска дискусия по проблемите, сходствата и възможностите за сътрудничество в разследването и борбата срещу трансграничната корупция в страните от ЕС и Русия. Организатори: Експертната група за борба срещу трансграничната корупция към Гражданския форум ЕС - Русия, Недерландския хелзинкски комитет и фондация „БлуЛинк“ - България.

02
Sep

На 02 и 03 септември, точно преди

20
Jul

Каним ви на филмовите ни прожекции, които ще се случват всяка вечер след Работилници за устойчивост: хвърчила, торбички, козметика.

Къде: Под звездите в двора на кметсвото в Синеморец: ул. Св. Св. Кирил и Методий 61
Входът е свободен.

Ето и програмата:

20
Jul

С радост ви каним да се включите в свежите летни събития на Екологично сдружение За Земята в рамките на проекта „Училище за устойчиво развитие и активизъм“.
Започваме в малкия и спокоен Синеморец с работилници за хвърчила, текстилни торбички и натурална козметика за лятото. Предстоят работилници в Бургас и Варна през август.

20
Jun

Ако сте журналист, учите журналистика или просто създавате текстове за блогове и сайтове, заповядайте на Работилница за журналисти "Пиша за храна и земеделие".
Работилницата ще бъде разделена на две части - 10:30 до 12:00 и от 13:00 до 15:00.
В първата част под формата на пресконференция от За Земята ще представим:

19
Jun

Фондация "БлуЛинк" е български член на Гражданския форум "Европейския съюз (ЕС)-Русия" и участва в експертната му група за борба с трансграничната корупция.

19
Jun

Organisers

Expert group on Fighting Transborder Corruption of the EU-Russia Civil Society Forum
Netherlands Helsinki Committee
BlueLink Foundation
CEELI Institute


Host

CEELI Institute, Prague, The Czech Republic

09
Jun

Каним всички млади българи на дискусията на тема „Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?“, която ще се проведе на 09.06.2017 г. от 10,00 часа в столичния „Гранд хотел София“, зала „Триадица-2“. Поканили сме вицепрезидента Илияна Йотова да открие събитието.

31
Mar

Заповядайте на премиерата на голям екран на филма "Маската, с която живееш" / The Mask You Live In, показващ шокиращите последствия за емоционалното съзряване на момчетата от призиви като "Дръж се като мъж!", "Не бъди такъв женчо!", "Не плачи!“, „Стегни се!“.