19
Юни

Фондация "БлуЛинк" е български член на Гражданския форум "Европейския съюз (ЕС)-Русия" и участва в експертната му група за борба с трансграничната корупция.

19
Юни

Organisers

Expert group on Fighting Transborder Corruption of the EU-Russia Civil Society Forum
Netherlands Helsinki Committee
BlueLink Foundation
CEELI Institute


Host

CEELI Institute, Prague, The Czech Republic

31
Март

Заповядайте на премиерата на голям екран на филма "Маската, с която живееш" / The Mask You Live In, показващ шокиращите последствия за емоционалното съзряване на момчетата от призиви като "Дръж се като мъж!", "Не бъди такъв женчо!", "Не плачи!“, „Стегни се!“.

08
Март

„Всеки път, когато една жена защити себе си, без непременно да го знае или заявява, тя защитава правата на всички жени." – Мая Анджелоу.

02
Дек

Фондация "БлуЛинк" ще връчи традиционната си награда за стратегическо използване на интернет - "Свободен електрон". Церемонията по връчването ще се състои на 2 декември 2016 г., петък, в рамките на кръгла маса на тема "Лош климат за журналистика".

05
Ное

На 5 ноември Ви каним на първата Екоцентрична работилница за цветя от филц! Водещ на работилницата ще бъде Недина Преславска, която ни е подготвила около 3 часа работа, в които ще поговорим за вълната и нейното обработване, ще разберем каква вълна можем да ползваме и какви качества има тя. Ще направим по едно цветенце и ще замислим още много, за да направим есенните ни дни по-жизнерадостни.

25
Март

Среща с младежка арт проява „Изкуството - послание към обществото” по проект „Намаляване на отпадъците в морето и по крайбрежието и устойчиво използване на природните ресурси”

 

Уважаеми колеги,
Уважаеми младежи и преподаватели,