Непропорционални ограничения, дискриминация и противоправни действия са белязали изминалата година, в която светът се бореше с пандемията от COVID-19, показва Годишният доклад за правата на...

Днес Надзорният съвет на Facebook потвърди изключването на Доналд Тръмп от Facebook и...

На 21 април, след 14-часови дискусии, преговарящите от Европейския парламент и държавите-членки постигнаха консенсус по конкретните елементи на проектозакона за климата. Екологичната общност вижда това като голяма стъпка напред към климатично неутрална Европа.

Най-...

Повече средства за сътрудничество с местната академична общност, развитие на устойчив туризъм и подобряване на градската среда и чистотата на въздуха за следващия програмен период предложи БлуЛинк по проекта на...

Общност

Новина
14-05-2021

Непропорционални ограничения, дискриминация и противоправни действия са белязали изминалата година, в която светът се бореше с пандемията от COVID-19, показва Годишният доклад за правата на човека на Българския хелзинкски комитет. Той беше представен на 11 май 2021 г. на онлайн събитие.

Публикувано от: снимка на BlueLink Newsroom BlueLink редакция
LITOUTer
Новина
14-05-2021

Проектът LitOUTer насърчава повишаването на осведомеността на обществото и различни специфични групи потребители

Публикувано от: снимка на bsnn Black Sea NGO Network
BSNN
Новина
07-04-2021

Развитиe на капацитет за зелена инфраструктура

Публикувано от: снимка на bsnn Black Sea NGO Network
Новина
01-04-2021

Предложение за еко-бизнес парк, който да залегне в основата на новия общ устройствен план (ОУП) на община Бяла внесе сдружение ЛАЗУР - Локални алтернативи за устойчиво развитие. Предложението бе адресирано до екипа, работещ по проекта ОУП в отговор на отправена покана за мнения и предложения на 26.03.2021 г. .

Публикувано от: снимка на lazur ЛАЗУР - Локални алтерн...