Свободен интернет и демократична журналистика за силно гражданско общество: подкрепете ни!

Всяко демократично общество се нуждае от честна и независима журналистика в обществен интерес.
Активните свестни хора и граждански организации могат да постигнат прозрачно и отговорно управление и чиста околна среда, когато действат съвместно.
Интернет трябва да остане свободен и независим канал за действие и свободна комуникация за  демокрация, опазване на природата и прилагане на прогресивните хуманни ценности на обединена Европа.

 

Ако споделяте поне едно от тези виждания, нека заедно ги осъществим! Такива са идеалните цели, които се стремим да реализираме вече 20 години с BlueLink. Като първа стъпка, дайте рамо на  действията ни като дарите сума в избран от Вас размер. Както 20, така и 200, или 2000 лв. са важни за нас, решете сами колко можете да си позволите.

За да направите дарение, отделете 1 минута и:

  • използвайте  PayPal, ePay, кредитна или дебитна карта на адрес http://www.old.bluelink.net/donations.shtml ; или
  • наредете онлайн банков превод по сметката на Фондация "БлуЛинк" в Обединена Българска Банка, номер BG90UBBS80021081496840, SWIFT: UBBSBGSF.

 

На линия сме по office [at] bluelink [dot] net (имейл) или тел. 0888 704661 за всякаква допълнителна информация и подписване на дарителски договор.

Ето в какво може да инвестирате в момента чрез нас:

  • подкрепа за млади и активни журналисти, в България и други страни от централна и източна Европа, които търсят начини да практикуват професионално почтена и обществено отговорна журналистика по болезнени и неудобни теми, за каквато остава все по-малко място в масовите медии;
  • независими интернет издания на български и английски език, за да има къде се публикуват и видят неудобните истини;
  • свързване на граждански групи и организации в България, Унгария, Полша, Русия и други страни, и подпомагане на съпротивата им срещу корупцията, непрозрачното управление и посегателствата над демокрацията, природата и гражданските права;
  • мостове между местните общности и активните граждани за зелена икономическа и обществена визия, с която всички печелят от опазени и съхранени природни ресурси, иновативна солидарна икономика и възобновяема енергия.

 

Вижте текущите ни проекти на http://www.bluelink.net/proekti-na-bluelinknet.html.

Учредителите и екипът на BlueLink.net Ви благодарят за подкрепата и добронамереността към целите на организацията.


 

Сподели