Започни кампания онлайн

Обявете вашата кауза, потърсете съмишленици, координирайте работата им. Обяснете им как могат да помогнат.

Много са поводите да инициирате промяна, да изискате действие от хората около вас, администрацията, бизнесите, да поискате да спазват правата ви. Това са само няколко примера. Трябва да се започне от някъде и началото може да е тук - да стартирате кампания, за да кажете ясно исканията и предложенията си и за да намерите съмишленици - хората с подобен проблем, с вашата нагласа, с опита, който ви трябва.

Предоставяме ви още едно безплатно място, лесно за употреба, сигурно, където да дадете начало и възможност за развитие на инициативата си.

В потребителското меню, на мястото на хедъра за регистрирания потребител, има линк "Стартирай Кампания". Той отваря страницата "Създай кампания".

Обявете я с ясно и кратко заглавие (сто знака е вече твърде дълго за заглавие и, ако се налага да е многословно, би трябвало това да е лимитът ви).

Добавете, ако искате, снимка или лого с "Основна снимка".

В полето "Основен текст" опишете за какво кампанирате. Текстът може да е призивен, но трябва и да е достатъчно информативен. Иначе няма да ви разберат тези, които не са се сблъсквали с проблема.

Старайте се същевременно описанието да е четивно и да е около една страница. Техническите характеристики, документацията по проблема, допълнителната визуализация може да прикачите, към текста (отдолу) или да създадете като видео, звуков или снимков материал на сайта ни и да дадете линк в текста.

В полето "Как да помогна" опишете от какво имате нужда - хора, средства, материали, експертна помощ и т.н.

Във "Връзка с нас" оставете контакти: адреси, мейли, телефони, сайтове, социални мрежи, в които присъствате или кампанирате.

Публикувайте кампанията с бутона "Запази".

 

Сподели