Гледайте на живо церемонията по връчването на награди “Свободен електрон”

На 29 октомври 2021 г., петък, от 17:00 часа на онлайн церемония фондация "БлуЛинк" ще връчи годишните си награди “Свободен електрон”. Тържественото събитие ще бъде излъчено на живо страницата на БлуЛинк във Фейсбук.

Чрез наградите "Свободен електрон" фондация „БлуЛинк“ поощрява стратегическото използване на Интернет и информационни технологии за укрепване на демокрацията, гражданското общество, опазването на околната среда и прилагането на европейските ценности.

 

 

Тази година номинираните за отличията са:

 

Подробна информация за всички тях, за отличията и носителите през годините са достъпни на страницата на Свободните електрони.

Отличаваме Свободните електрони с подкрепата на Гражданско обединение "Равни БГ". То сплотява 30 граждански организации, сред които и фондация "БлуЛинк", като цели да предложи платформа за диалог и общи действия срещу свиващото се пространство за гражданска активност в България.

Още нещо важно

За да продължаваме да подкрепяме комуникациите в интернет за опазване на околната среда, общоевропейски ценности и демокрация,  гласовете и гледните точки на хората, които все по-рядко звучат в масовите медии, и да отстояваме етичните, демократични и професионални стандарти на журналистика в обществен интерес, имаме нужда от самостоятелност. Можете да ни подкрепите като направите дарение за фондация „БлуЛинк“. Повече за мисията, визията и дейностите на БлуЛинк може да научите тук.

Сподели