Изложба „Спасете Почвата“ в градина „Кристал“ в София

Изложба „Спасете Почвата“ в градина „Кристал“ в София
Дата: 
Mon, 2023-07-31 (All day) - Tue, 2023-08-15 (All day)

Заповядайте на откриването на “Пътуваща Изложба” посветена на движението “Спасете Почвата” на 31 юли от 10:00 часа в Градина Кристал, София.
Изложбата на открито ще включва снимки от събитията и цитати от български експерти, посветени на повишаването на осведомеността за деградацията на почвите и решенията на тази криза.

“52% от земеделските почви са вече деградирали, ако не се вземат мерки, скоро това ще доведе до хранителна криза, безводие, загуба на биоразнообразие и климатични промени.“

По време на 30 000-километровото си 100-дневно пътешествие с мотоциклет от Европа до Азия за повишаване на осведомеността за кризата и да вдъхнови промени в политиката, основателят на "Спасете Почвата" Садгуру посети България на 19 април 2022 г. и проведе събитие в зала "Джон Атанасов" в София с близо 1000 участници. Видео от събитието може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=qtqGHB2B6Cg

“Нашите Действия Сега ще определят как децата ни преживяват Живота на планетата.“ - Садгуру, основател на "Спасете Почвата".

 

Сподели