Специална покана: Creative Activist Summit в София

Дата: 
Fri, 2023-11-17 19:00 - Sun, 2023-11-19 18:00

Creative Activist Summit е единствено по рода си събитие в България, посветено на креативните комуникации и кампании и тяхното стратегическо използване от активисти и граждански организации. Интерактивната конференция ще вдъхнови и подкрепи активисти с иновативни и креативни подходи и тактики за създаването на по-ангажиращи и въздействащи кампании за социална промяна.

За Creative Activist Summit в България идва световноизвестният експерт по ефективни комуникации Томас Куумс, основател на hope-based comms. Основен виртуален лектор в събитието пък ще е всепризнатият Сърджа Попович, активист, преподавател по ненасилствени методи за постигане на позитивна социална промяна, и съосновател на Canvas.

В програмата ще се включат редица други изтъкнати български и международни лектори от неправителствения, творческия и рекламния сектор, както и световноизвестни артисти, които ще споделят своя опит във воденето на креативни кампании и използването на изкуството като инструмент за социална промяна.

Creative Activist Summit се организира от Fine Acts, глобално креативно студио за социално въздействие, с подкрепата на Фонд Активни граждани България.

  • Конференцията ще се проведе на 18 и 19 ноември (събота и неделя) в Resonator – творчески технологичен център (София, ул. '20-и април' 13). Участието в конференцията е безплатно, регистрацията е задължителна, а местата са ограничени. Регистрирайте се за участие днес. След регистрация ще получите пълна програма и повече детайли за събитието.
     
  • В допълнение, малка група организации ще бъдат селектирани за участие в интензивна работилница (bootcamp), в рамките на същия уикенд, където с помощта на някои от най-добрите умове в комуникациите и рекламата в България ще задълбочат уменията си и ще развият в детайл идеи за свои креативни кампании и акции. Можете да кандидатствате на същия линк, до 10 ноември.
     
  • Официалното откриващо събитие е в петък, 17 ноември, от 19 ч. в Espace PORT A (ул. 'Триадица' 5а) – в рамките на нова изложба на Fine Acts с 20 български илюстратори, посветена на темата преодоляване на стереотипите към уязвими групи.
Сподели