Пея и танцувам като теб. Аз съм като теб.

Фондация Сила за живот Пламен Толев

И аз мога да пея като теб. Танцувам не по-различно от теб. Аз съм като теб.

Имаш музикален талант – свириш на музикален инструмент, пееш добре или танцуваш – изпрати ни свое видео и може да участваш в музикален форум за хора с увреждания и да покажеш своя талант!

Ела какъвто си.

Фондация Сила за живот Пламен Толев търси даровити хора с увреждания от цяла България. Всеки с експертно решение на ТЕЛК /без ограничения на вида на заболяването/ може да изпрати авторски видео клип, илюстриращ музикалните и артистичните му способности (музикална творба, танц, инструментално изпълнение, пантомима) на office [dot] fondacia [at] gmail [dot] com.

Фондация Сила за живот Пламен Толев дава възможност на талантливите хора с увреждания в неравностойно положение от различни поколения за интеграция и преодоляване на социалната им изолация и приобщаване към съвременните културни ценности чрез изразните средства на изкуството. Основната цел на фондацията е промяна на общественото възприятие за хората с увреждания като пълноценни български граждани. Повече за дейността на фондацията може да видите тук.

Връзка с нас: 
office [dot] fondacia [at] gmail [dot] com
Сподели