БлуЛинк търси проектен мениджър и координатор на проекти

Станете част от екипа на BlueLink.net!

Мрежата за гражданско действие BlueLink.net обявява две свободни позиции: за проектен мениджър и за координатор на проекти и комуникации.

Търсим енергични хора с желание за работа в обществен интерес, които да управляват и координират проекти в сферата на действие на Фондация “БлуЛинк”, обусловени от мисията и идеалните ѝ цели. Текущите ни проекти обхващат борбата с климатичните промени, опазването на природата и човешките права, насърчаване на гражданското участие при вземането на решения и укрепване на журналистиката и гражданското общество.

Повече за позицията за проектен мениджър вижте тук.

Повече за позицията за координатор на проекти и комуникации вижте тук.

 

За БлуЛинк

"БлуЛинк" е фондация в обществен интерес, която поддържа гражданска информационно-технологична мрежа, анализира, насърчава и практикува ефективното ползване на интернет в подкрепа на демокрацията, опазването на природата и ценностите на обединена Европа. Развиваме демократичното гражданско общество и обществено отговорна журналистика. Изпълняваме дигитални, комуникационни, журналистически дейности, изследвания и анализи, свързваме участниците в обществените процеси и гражданските организации. Работим с широк кръг организации, институции, партньори и донори в България, ЕС, Балканите и други страни. Повече за делата ни може да намерите тук.

Не дискриминаме никого на никакво основание и насърчаваме разнообразие, равноправие и зелен мироглед. Не е нужно да знаете всички отговори и решения - ще ги търсим заедно. Но е важно да споделяме и подкрепяме мисията, визията и дейностите на "БлуЛинк" - вижте ги тук.

 

Срок

Срокът за кандидатстване е 25 юни 2024 г. Но ако намерим човека по-рано, няма да чакаме, така че пишете ни час по-скоро до admin [at] bluelink [dot] net, моля!

Сподели