Енергийният модел на Германия – възможност за България

Българското училище за политика „Димитър Паница” и Посолството на Федерална Република Германия в София организират публична лекция на д-р Хелге Йоргенс “Енергийният модел на Германия – възможност за България”,  която ще се проведе на 17 юни 2015 г. (сряда) от 19:00 ч. в Гранд хотел София.

Д-р Хелге Йоргенс е старши преподавател по сравнителна политология в Катедрата по политически и социални науки на Берлинския свободен университет и управляващ директор на Центъра за изследване на политиките за околната среда. Получава докторска си степен през 2010 г. от Берлинския свободен университет. Преди това работи като старши научен сътрудник в катедрата по политология на Университета в Констанц, Германия. Между 2001 и 2008 г. д-р Йоргенс е бил политически съветник по наука към Министерството на околната среда на Германия в Консултативния съвет по околна среда на Германия.

За повече информация и потвърждение на участието: vgeorgiev [at] schoolofpolitics [dot] org , тел. 02 952 68 82, 0892 205 968 (Велизар Георгиев)

Сподели