Организирана престъпна група /ОПГ/ от ЕРП и ДКЕВР граби населението

 ГД БОПП
/Гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност/
27.03.2013г.
СИГНАЛ


ДО
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА
КОМИСАР ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПОЛИТИКА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ 
С КОПИЕ:
КЗП
ДКЕВР 
МЕДИИ

 

  УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Настояваме да извършите незабавно разследване на данните за осъществени престъпления от Енергоразпределителните дружества /ЕРП/ ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-Про, както и на Държавната Комисия по енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/, които сочат, че са създали Организирана престъпна група /ОПГ/ за ограбване на Република България и нейните граждани.
Моля запознайте се с разследванията на  капитанът от Българската армия, инж. Марин Мидилев, които уличават ЕРП и ДКЕВР в създаването и поддържането на ОПГ – /Приложение 1 http://www.burgasnovinite.bg/Itinata-za-visokite-smetki-za-toka.html/.
Учудва ни липсата на конкретни резултати от страна на новия Кабинет и Главния прокурор персонално, въпреки изявленията пред цялата общественост, че ще направите разследване на престъпленията на ЕРП, а все още няма такива. Нима капитанът инженер Мидилев е по компетентен от Вас господа Цацаров и Райков, и ако е така, защо оставките ви не са официално подадени? Надяваме се разбирате, че бездействието Ви в такъв кризисен момент автоматично Ви включва в енергийната ОПГ с всички наказателни последици в бъдеще.
Настояваме до месец разследването да приключи, ОПГ да бъде разбита, организаторите персонално дадени на съд, лицензите на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-Про отнети за осъществените престъпления и съдени да заплатят на българските граждани и държава заграбените чрез ОПГ милиарди.

С уважение:
Константин Дичев
ГД БОПП
Управление природни ресурси

Сподели