Първото онлайн обучение за климатична реалност от Ал Гор

Вашингтон, окръг Колумбия (28 май 2020 г.) - Бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор и Проектът за климатичната реалност ще бъдат домакини на първото по рода си Глобално обучение за лидерство в климатичната реалност на 18-26 юли 2020 г. Обучението ще бъде проведено изцяло онлайн, на живо , с предварително планирани сесии и сесии, формирани на място, позволяващи участие от цял свят.
 
Водено от основателя и председател на “Климатична реалност”, бившия вицепрезидент Гор, обучението ще събере участници, за да научат практически умения за ефективно управление на климатичните действия и да допринесат за разнообразно, справедливо и приобщаващо движение за решения - дори през това време на социално дистанциране.
 
„Пандемията COVID-19 ни дава отрезвяваща картина за това, което не успяваме да предвидим и правилно да реагираме при климатичната криза: масови и опустошителни смущения в световната икономика, общественото здравеопазване и всички аспекти на нашия живот“, каза вицепрезидента Гор. „Въпреки това видяхме и невероятната способност на световната общност да се обедини за да разреши екзистенциална заплаха, докато работи за възстановяване, ръководено от визия за по-устойчиво бъдеще. Заедно можем да вземем поуки от пандемията и да ги преведем в амбициозни климатични решения, съсредоточени върху общността, справедливостта и възможностите за всички. “
 
Пандемията COVID-19 показа обхвата и мащаба на опустошенията, създадени от наистина глобална спешна ситуация, илюстрирайки защо усилията за смекчаване на климатичната криза са по-важни от всякога. Дори нивата на замърсяване на въздуха и въглеродните емисии напоследък наблюдават временни намаления в целия свят, 2020 г. все още е на път да бъде най-топлата година в историята. Ако не се справим едновременно с климатичната криза и пандемията COVID-19, може да има катастрофални последици за общественото здраве, околната среда и нашето колективно бъдеще. 
 
Проектът за климатична реалност провежда обучението си по лидерство в климатичната реалност онлайн, за да гарантира, че хората по целия свят могат да продължат да участват в движението безопасно и ефективно. Дори и със заплахата от COVID-19 пред вратите ни, трябва да продължим да напредваме в климатичните действия и да призоваваме лидерите да поставят приоритет за екологично и справедливо възстановяване. 
 
Обучаващите се ще участват в строга виртуална програма, включваща основни бележки от Ал Гор и други, виртуални дискусионни панели, малки групови разговори и учебни упражнения, които изследват връзките между климатичната криза и общественото здраве, възстановяване на икономиките със зелени работни места и чиста енергия, и значението на осигуряването на справедлив, нисковъглероден преход, съсредоточен върху правата на човека и социалната справедливост. След обучението участниците ще могат да прилагат наученото чрез попълване на актове на лидерство, които разпространяват информираността, стимулират действия и подкрепят решения за климатичната криза.
 
От 2006 г. “Климатична реалност” е обучила повече от 21 000 лидери по климатична реалност от 154 страни. Минали лични обучения са проведени в Токио, Япония; Минеаполис, Минесота; Бризбейн, Австралия; Атланта, Джорджия; Лос Анджелис, Калифорния; Берлин, Германия; Мексико Сити, Мексико; Манила, Филипините; Маями, Флорида; Торонто, Канада; Ню Делхи, Индия; и Рио де Жанейро, Бразилия.
 
Климатичната реалност има 10 клона по целия свят и приблизително 130 местни глави в цяла Съединени щати.
 
Регистрирайте се, за да присъствате на глобалното обучение: https://climaterealityproject.org/apply/globaltraining.
 
За да научите повече за обученията за лидерство в климатичната реалност, посетете https://www.climaterealityproject.org/training. 
 
Моля, свържете се с training [at] climatereality [dot] com  или + 1-202-567-6800 за въпроси.

ПРОЕКТА ЗА КЛИМАТИЧНА РЕАЛНОСТ
Основан от Нобеловия лауреат и бивш вицепрезидент на САЩ Ал Гор, Проектът за климатичната реалност работи за катализиране на глобалното решение на климатичната криза, като спешните действия се налагат на всяко ниво на обществото. С глобално движение, което е повече от 5 милиона и мрежа от обучени активисти за лидер на климатичната реалност, ние разпространяваме истината за климатичната криза и изграждаме популярна подкрепа за чисти енергийни решения. За повече информация посетете www.climaterealityproject.org или ни следвайте в Twitter на @ClimateReality.

Сподели