Промени в оперативното ръководство на Блулинк

На 15 ноември 2011 г. управителният съвет на БлуЛинк освободи досегашния изпълнителен директор на фондацията Вера Стаевска. С решение на съвета, оперативната координация на дейностите на мрежата е възложена на Павел Антонов. Като един от съучредителите на БлуЛинк и активен член на управителния съвет, той е напълно запознат с работата на организацията от създаването й  до сега.

Нашите партньори, донори и ползватели може да комуникират с г-н Антонов по всички въпроси, свързани с дейността на БлуЛинк на е-адрес: pavelan [at] bluelink.net и телефон: 0888.704661. Всички останали офисни електронни адреси и телефони за контакт в организацията остават валидни.

Сподели       

Коментари

снимка на Анонимен
Анонимен каза: Как смеете да наричате баш стратегът "оперативен ръководител". Павеле, я им набии малко канчетата. Иначе, ако си говорим сериозно, Блулинк си е една организация за закриване. С по 200 - 300 000 лева бюджет, пръкват по едно мизерно сайтче на година. Подобно разхищение е нечувано дори и за държавната администрация. Не се сърдете, че ви го пиша на страницата и без друго никой не я чете, камо ли пък редакторът да вземе да отговори - абурд!
снимка на Pavel Antonov
Pavel Antonov каза: Мизерно или не, БлуЛинк винаги се е опитвала да върши това, за което е създадена, а не да следва чужди приоритети и пари. Дано останалите го правят по-ефективно от нас. Стратегически и оперативно, ще работим за прозрачност, единство, и засилване на гражданското участие - нещата, заради които създадохме БлуЛинк. Нито природата на България се опазва, нито демокрацията действа, така че работа за вършене имаме достатъчно. Който споделя целите ни, търси или развива интернет приложения за активно гражданско поведение, и не крие името си, е добре дошъл за сътрудничество.