Ученици честват Варна – европейска младежка столица

"Европейска младежка столица – 2017", изписаха с телата си ученици от варненското училище ”Найден Геров”. Идеята е да се популяризира Варна като носител на тази титла. Повече от хиляда бели, червени и зелени знаменца се развяха в двора на училището, за да покажат на света, че варненчета се гордеят с града си.

Облечени в бели ризи и черни панталони повече от 1300 ученици от варненското училище “Найден Геров” изписаха с телата си акронима “ЕМС 2017”. Такова масово изпълнение изисква много подготовка и дисциплина, казват учениците.

В подготовката за изписването активно са участвали не само децата, но техните преподаватели.

Партньори на инициативата във варненското училище бяха “Сдружение европейски проекти България”, “Сдружение за възстановки Авитохол”, Оздравително училище “Д-р Никола Димитров” и “Дом Гаврош”.Европейска младежка столица – 2017-та, изписаха с телата си ученици от варненското училище ”Найден Геров”. Идеята е да се популяризира Варна като носител на тази титла. Повече от хиляда бели, червени и зелени знаменца се развяха в двора на училището, за да покажат на света, че варненчета се гордеят с града си.

 

 

Сподели