БлуЛинк търси доброволец за мултимедийна работа

БлуЛинк търси доброволец с интерес към проблемите на демокрацията, гражданското общество и корупцията за мултимедийна работа по време на осмото Годишно събрание на Гражданския форум ЕС-Русия, която ще се проведе между 15 и 18 май 2018 г. в София. 

Защо го правим: В рамките на Общото събрание на Гражданския форум ЕС-Русия международни експерти ще представят ценни данни и мнения, свързани с демокрацията и гражданското общество в региона. Вярваме, че си заслужава те да бъдат записани, навременно споделени с аудиторията и включени в последващи аналитични публикации.

Задачата: Необходим е един доброволец за заснемане и монтиране на видеоматериали по време на годишната среща на Гражданския форум ЕС-Русия. 

При интерес, моля, пишете ни чрез формата за контакти.

Повече информация за двете публични събития по време на Общото събрание е достъпна тук

Гражданският форум ЕС-Русия е мрежа от 153 неправителствени организации от страните-членки на Европейския съюз и Русия, които споделят ценностите на демокрацията, върховенството на правото,човешките права и социалната справедливост. Идеалната цел на форума е да засили сътрудничеството между гражданското общество в Русия и ЕС. Фондация "БлуЛинк" е член на форума от 2015 г. 

Сподели