БлуЛинк търси доброволец за транскрибиране на запис

БлуЛинк търси доброволец за транскрибиране на аудиозаписи от гражданския форум “Време за действие”. Текстът ще послужи за изготвяне на експертна публикация по темата.

Защо го правим: В рамките на “Време за действие” 2019 граждански експерти и активисти, научни анализатори и представители на държавни институции разгледаха належащите проблеми, свързани с достъпа до правосъдие, гражданското участие и преодоляването на натиска срещу демократичното гражданско общество. Вярваме, че си заслужава те да бъдат записани и включени в последващи аналитични публикации.

Задачата: Необходим е доброволец за транскрибиране на аудиозаписи от четирите тематични кръгли маси в рамките на форума. При интерес, моля, свържете се с нас по имейл чрез контактите в сайта.

БлуЛинк проведе вече традиционното събиране на граждански мисли и действия на 17 октомври 2019 г. в Дома на Европа в София. Тазгодишното издание бе посветено на 30-тата годишнина от събитията, белязали края на авторитарния режим и дали началото на свободния проевропейски граждански демократичен порив в България и страните от Източна и Централна Европа. Провеждането му бе подкрепено от европейската мрежа “Правосъдие и околна среда” по програмата LIFE на Европейския съюз, както и от фондация “БлуЛинк”.

Сподели