Студентското радио "Реакция" се нуждае от ТВОЯТА помощ!

Радио "Реакция"

Радио „Реакция“ е независима студентска медия, която се помещава в Студио 69 на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет, както и в диктофоните, компютрите и главите на всеки един от работещите в нея.

Тя  има за цел  да осигурява практика за обучаващи се журналисти, да информира, да развлича, да се развива. И най-вече да бъде свободна трибуна за свободомислещи хора, необременена от икономически, политически и ведомствени интереси; незасегната от пошлостта на маркетинговите стратегии и разни задръстеняци; неопетнена от липса на расова, сексуална и класова толерантност.

Ние сме „никому в угода, никому напук“ (по Й.Хербст); „лумпенпролетариат“ ( по К.Маркс); „добри хора“ (по Х.Томпсън); „няк’ви там студенти на четвъртия етаж в Журналистическия“ (по произволен академичен ръководител); „само мечтател(и)“ (по Д.Таралежков).

На напълно доброволни начала от създаването си досега, студентското радио “Реакция” е отговорно за тонове студийна продукция; създаването на немалко журналистически кадри и конвертируеми концепции. По-важното – то е Остров на свободата във времена на отсъстващо върховенство на истинния морал и още едно от доказателствата, че свободния младежки дух не може да бъде спрян…

… дори при липса на финансови постъпления. Никой от екипите на миналите през ефира над 30 отделни предавания, нито от авторите на текстове в сайта, не е поискал заплата за свършеното. Надяваме се да има в момент, в който усилията ни няма да са плод само и единствено на чист идеализъм, но за съжаление това са картини от необозрими хоризонти.

До момента ние използваме финанси единствено за техническа поддръжка и музикални права. И в това имаме нужда от помощта ти!

Екипът на радиото участва в едномесечна кампания за набиране на средства в платформата за crowd funding Kiss Kiss Bank Bank. В рамките на следващите 29 дни проектът "Студентско онлайн радио "Реацкия"" трябва да събере 1100 евро. Екипът ще се сдобие с тези ценните за съществуването ни средства единствено, ако преди крайния срок успее да събере цялата сума.

Как можеш да помогнеш? Как да участваш?

 - кликни ТУК и избери с каква сума искаш желаеш да ни подпомогнеш

 - разпространи инфорамцията за кампанията ни като споделиш проекта с приятели

Ако искаш да научиш още за нас може да го направиш на следните адреси:

web: www.reakcia.net   //  email: office [at] reakcia [dot] net  //  twitter: @radioreakcia  //  facebook: https://www.facebook.com/reakcia

Сподели