Работа, стаж, доброволци

Набираме стажанти и практиканти

Включете се в развитието на гражданска онлайн мрежа за опазване на природата, демокрацията, и качествена журналистика в обществен интерес.

В момента няма открити позиции на постоянна заетост. Проверявайте редовно сайта или "харесайте" http://www.facebook.com/bluelink.net за да получите първи информация при обявяване на конкурс за работа. 

 

БлуЛинк приема стажанти в следните два потока

- Изследователски стаж

БлуЛинк приема на стаж изследователи в области, сред които: социални науки, медийни и журналистически изследвания, социални мрежи, интернет, глобални промени, международни отношения, политики за околна среда и природозащитна устойчивост, политология, икономика и др. Кандидатите могат да предложат собствен изследователски проект или да работят по изследвания на БлуЛинк. БлуЛинк предоставя научен надзор на изследователите стажанти и публикува резултатите от работата им. При необходимост, кандидатите получават работно място в офиса на БлуЛинк. Препоръчително е кандидатите да разполагат със собствено финансиране и компютър, освен в случайте, когато БлуЛинк предоставя финансиране или съфинансиране на изследването в рамките на текущи действия на фондацията, за които са обезпечени средства. Одобрени кандидати от чужбина получават адмиистративна подкрепа за уреждане на престоя си в България. С въпроси и идеи, свързани с изследователски проекти се обръщайте към office <at> bluelink <dot> net .

- Практика

БлуЛинк приема практиканти в областите като: журналистика, маркетинг, уеб поддръжка, уеб дизайн, програмиране за интернет, приложения с отворен код /Друпал, WP и др/, системно администриране, пиродозащитно и/или медийно право.

Стажантите и практикантите работят на пълно или непълно работно време, според конкретния договор.

За повече информация изпратете кратка информация за себе си, вашите намерения или проект,  придружени от няколко думи, с които обяснявате причините да потърсите възможност за стаж или практика в БлуЛинк, на адрес: office < at > bluelink < dot > net

 

Доброволци в БлуЛинк

BlueLink.net кани активни и мотивирани хора, които имат желание да се включат в изпълнението на текущите дейности и развиването на бъдещи проекти на мрежата. Пишете ни в каква област имате желание да се включите и да участвате. Добре дошли са и нови идеи.

Очакваме Ваш е-мейл и CV на office <at> bluelink <dot> net

Сподели