Cleantech Bulgaria – Marketplace, Research and Funding

конференция, зелени проекти, финансиране, чисти технологии, устойчиво развитие
Дата: 
Thu, 2011-11-17 08:30 - 20:00

Конференцията "Cleantech Bulgaria - Marketplace, Research and Funding" е събитието, което подпомага и стимулира образуването на единна Cleantech общност в България. Това е мястото за реални контакти на всички в тази сфера, които ежедневно ще могат да бъдат поддържани във виртуалния свят на чистите технологии Cleantech.BG.

Конференцията "Cleantech Bulgaria - Marketplace, Research and Funding" ще събере заедно експерти, мениджъри, организации, заинтересовани в областта на чистите технологии и устойчивото развитие, като всички заедно ще започнат изграждането на общността и успешните взаимовръзки.

"Web 2.0" - базираната платформа позволява на организации и експерти да се свързват помежду си, да намират специалисти и потенциални клиенти от различни области, да развиват нови проекти.

Cleantech.BG предоставя отлична възможност за технологичен трансфер към страни с прогресивно развиваща се икономика, разширявайки спектъра на оперативните сектори като транспорт, устойчиво развитие, околна среда, енергетика, земеделие и др.

Конференцията ще се проведе на 17-ти ноември в хотел България.

Подробна информация за събитието ще намерите на http://events.cleantech.bg

Концепцията на Cleantech Bulgaria в 1 минута можете да видите на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=klrwGDHqDYU

Сподели