Първа среща на клуб на Анонимните отговорни потребители

В клуба на Анонимните отговорни потребители сме хора, които се замислят какво, колко и защо купуват. Интересува ни от какво е направен хлябът ни, дали изхвърляме храна, която все още е годна за ядене, дали козметиката ни замърсява околната среда и дали има хора, които са платили със здравето си за създаването на нашите дрехи и обувки. Ние знаем, че с паричните си бюлетини всеки ден гласуваме за един или друг производител и знаем, че с нашия „глас“ определяме тяхното бъдеще – подкрепяме развитието им или ги оставяме да напуснат пазара. В Клуба на Анонимните отговорни потребители всеки е свободен да чуе и сподели ценни съвети от опита си в сфера, която е много обща за всички нас – потреблението. Ще си говорим в неформална обстановка и ще споделяме информация, вещи, идеи, умения, предизвикателства и работещи решения, до които сме стигнали сами.

По време на първата среща приканваме всички участници да донесат по един свой предмет, за който искрено се чудят защо съществува и го класират в категория „Най-абсурден предмет“. ☺

За да осигурим максимален комфорт за всички присъстващи, моля да се запишете за участие в срещата тук: http://bit.ly/1Mm4CFn

Кои сме ние?
Организатор и домакин на срещите на Клуба на анонимните отговорни потребители е Фондация ЕкоЦентрик, с опит в сферата на отговорното потребление по проекта КонсУмувай.

Кога?
Срещите на клуба са отворени за всички желаещи и ще се провеждат веднъж в месеца. Предстоящата първа среща ще се проведе във вторник, 03.11.2015 г. от 19:00 до 20:00 часа.

Къде?
Офисът на Фондация ЕкоЦентрик се намира в близост до метро станция Константин Величков. Точният адрес е ул. Царибродска № 51-59, вх. А, ет. 1.

Очакваме ви!

Сподели