Планиниада на Витоша Ride 4 Vitosha "ГОРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ - ДА ВИКНЕМ ВМЕСТО ТЯХ"

Човек инстинктивно е привлечен от чистотата, красотата и свободата. Планината ни дава всичко това. Ние имаме късмет - тя е на един поглед разстояние.
Обичате ли Витоша? Засяга ли ви, че лифтовете не работят и не можете да се качите в планината тази зима? Ами ако това продължи и през лятото... ?!

Елате на Планиниада на Витоша "Ride 4 Vitosha" на 22 януари, неделя, за да изразим заедно нашето недоволство за промените в Закона за горите. Елате и за да покажаем, че можем да бъдем по-мъдри и добри и да се насладим на райското кътче до София без да нарушаваме крехкия баланс на живота там, просъществувал във времето.

Ride-4-Vitosha обединява скиори, сноубордисти и любители на планината, които:
1. Искат Българската природа да бъде пазена, а не продадена!
2. Искат устойчиви и успешни курорти, които балансират между използване на природните дадености и подобрение на условията за спорт и туризъм!
3. Сме против изнудването на държавата от офшорни фирми!
4. Настояваме да не се приемат промени в Закона, които да улеснят застрояването на горите!

Моля, бъдете добре екипирани за приключение в снега. Шапките и ръкавиците са задължителни , а за слънчево време - добрите слънчеви очила и за хората с по-светла кожа се препоръчва слънцезащитния крем!

ТРАНСПОРТ
Осигурили сме транспорт при предварително записване!
Aко искате да присъствате напишете е-mail на ride4vitosha [at] abv.bg, в който има: Име, фамилия и с кой автобус (час и място) искате да се качите. Текущо ще ви изпращаме е- mail с потвърждение, че в автобуса има място за вас (ако сте повече от един - напишете имената на всички, които ще дойдат)!

ГРАФИК на автобусите:
към АЛЕКО
9:00 - тръгване от Националния стадион "Васил Левски"
10:30 - тръгване от Драгалевци (от площада)
към СОФИЯ
(стадион "Васил Левски")
15:30 - тръгване от паркинга на МОРЕНИТЕ

Сподели       

Коментари

снимка на Fannie
Fannie каза: http://www.autosinsurance4u.com/|auto insurance 8686 http://www.comparecarinsurrates.com/|car insurance rates %-PP http://www.insurforall.com/|life insurance %-PPP