„Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?“

Дата: 
Fri, 2017-06-09 09:30 - 13:30

Каним всички млади българи на дискусията на тема „Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?“, която ще се проведе на 09.06.2017 г. от 10,00 часа в столичния „Гранд хотел София“, зала „Триадица-2“. Поканили сме вицепрезидента Илияна Йотова да открие събитието.
На вашите въпроси ще отговарят българските евродепутати Андрей Ковачев, Илхан Кючюк и Ангел Джамбазки, но очакваме да се присъединят и други. Ще можете да ги питате за актуалните младежки програми, които да ви осигурят желаното образование и реализация в рамките на ЕС.
Евродепутатите ще коментират популистките тенденции в Европа, ще отговарят на въпросите на студентите за това каква визия предлага Европейският парламент на младите хора и ще мотивират участниците да гласуват на следващите евроизбори, като подкрепа за утвъждаване на европейските ценности в периода на криза.
Българското училище за политика „Димитър Паница” организира дискусията като част от проекта "Европа и аз", който се изпълнява с финансовата подкрепа на Европейския парламент.
След края на събитието, разговорите ще продължат в неформална обстановка на коктейл с чаша вино.
Моля да потвърдите присъствието си на bbogoeva [at] schoolofpolitics [dot] org
Очакваме Ви!

Сподели