(ЗАТВОРЕНА) Търсим журналист - интернет видео координатор

В БлуЛинк си търсим журналист - интернет видео координатор. С нейна/негова помощ искаме да направим дългоочакваната стъпка към консолидиране на мрежовото и журналистическо съдържание на мрежата. Търсим хем любопитен човек, експериментатор, хем организиран и способен да си гони задачите и да спазва срокове. С добри технически умения, но и с журналистически хъс. Без претенция да знае всички отговори и решения - ще ги търсим заедно, с участието на останалите членове на екипа и мрежовата на БлуЛинк.

Разбира се, независимо от пол, възраст, раса или мироглед, кандидатът трябва да споделя мисията, визията и дейностите на БлуЛинк - вижте ги тук.

Ако това Ви се стори интересно и подходящо:

1. прочетете повече в сайтовете ни за журналистическата работа, дейностите, целите и проектите на БлуЛинк. Ако интересът Ви не се изпари:
2. напишете ни достатъчно кратък имейл до office bluelink net. Споделете как виждате реализацията на плановете ни, свързани с журналистика и видео съдържание, как виждате себе си в тях, с оглед на миналия Ви опит и бъдещи интереси. Включете въпроси, предложения, дори критика (градивна по възможност).

За възнаграждението ще говорим, стараем се да предложим достойно заплащане и стабилност, доколкото ни позволява проектното ни финансиране. Позицията е постоянна, на пълен работен ден.

Търсим си човека час по-скоро, обявата е отворена до 24 април 2021 г., но си запазваме правото да Ви потърсим и преди това.

Пълна информация за обхвата на работата и необходимите качества и компетентност можете да намерите тук.

Сподели